Mănuși textile de lucru, bumbac, natur, universale

Mănuși textile de lucru din bumbac, natur, tricotate, mărime universală. Mănuşile textile de lucru din bumbac  sunt pentru sarcini riscuri minime, sunt flexibile și au manșetă elastică.

  • Domeniu de utilizare: mănușa din bumbac, permite o bună dexteritate a mâinii. Se utilizează la manipulări piese mici, cu grad scăzut de rugozitate, fară muchii tăioase; Protejeaza pielea sensibilă a mâinilor de murdărie și leziuni minore; Pot fi folosite în anotimpurile reci și ca mănuși secundare, sub mănușile de protecție. 
  • Instrucțiuni de utilizare: înainte de fiecare utilizare, se verifică visual mănușile din bumbac pentru detectarea posibilelor defecte: în cazul în care apar rupturi/găuri/părți descusute, mănușile se scot din uz;
  • Instrucțiuni de întreținere: Mănușile din bumbac se vor spăla cu apă caldă și detergent uzual, după care se vor usca în mod natural, sub acțiunea curenților de aer. Nu se curăță cu solvenți;
  • Mărime: universală.

 

Material: bumbac în amestec.

Garanţia: 12 de luni în condiții bune de manipulare și depozitare.

Manipularea se va face tinând cont de măsurile personale de protecție.

Depozitarea se face în ambalajul original, ferit de umiditate și de razele directe ale soarelui.

Ambalarea: pachete de 12 perechi, 50 pachete per cutie  (600 perechi).

Solicită ofertă personalizată

Bangsonic este o companie inovatoare specializată în producția de lavete, perne și echipamente de lucru de înaltă calitate. Fondată în 2001, Bangsonic și-a câștigat rapid reputația de lider pe piața produselor textile pentru uz industrial și casnic, datorită tehnologiei avansate și materialelor durabile folosite în fabricarea produselor sale.